Kulturparaplyets Projektår

Har du en idé till ett projekt inom kulturområdet? Film. Teater. Sång. Roman. Diktsamling. Eller något där genrer korsas och bryts? Sök vårt projektår!

Sök enskilt eller som grupp. Syftet med året är att ge deltagarna möjlighet att fördjupa och färdigställa sina projekt. I kursen ingår obligatorisk handledning samt moment som kommer att ge dig kunskaper om den kreativa processen och hur ett projekt kan utvecklas.

Kursen vänder sig till sökande med utbildning/erfarenhet inom sång, teater, film eller skönlitterärt skrivande. Vi ser också gärna projekt där flera av dessa konstformer samverkar.

Kurstider

21 augusti  2017- 25 maj 2018.

Studierna bedrivs på heltid. Utöver det egna projektet medverkar också alla deltagare i arbetet med gemensamma redovisningar, temadagar etc.

Kostnader

Undervisningen är avgiftsfri. För material, kopiering och studiebesök betalar du 2 500 kr per termin.

Lärare 2017/18

Magnus Carlbring: skrivprojekt

Alva Uddenberg: skrivprojekt och projektledning

Niklas Djanaieff: filmprojekt

Fouad Parosh: filmredigering

Svante Engblom: musik- och teaterprojekt

Ansök senast 15 maj 2017.

Bifoga en projektbeskrivning på c:a ½ A4. Skolan kallar sedan till intervju där projektet presenteras.

Sista ansökningsdagen har passerat och vi behandlar nya ansökningar i mån av återbud.

För att göra din ansökan klicka på länken nedan "ansök här" och skapa därefter ett konto för ansökan på Folkhögskolornas Mina Sidor. (Samma konto gäller för alla folkhögskolor.)
Får du ingen bekräftelse från no-replay@schoolSoft.se att ansökan är mottagen kontakta skolan 08-445 39 000 eller info@sundybergsfolkhogskola.se.

Ansök här

Studiefinansiering

Studierna bedrivs på gymnasienivå och ger rätt till studiestöd från CSN/Centrala Studiestödsnämnden. Mer information kan du få från CSN 0771-27 60 00 eller csn

Kulturparaplyet

Projektterminen ingår i Sundbybergs Folkhögskolas Kulturparaply - en arena för berättande och gestaltning. Här  samlar vi våra profilkurser. Kursdeltagarna i Filmlinjen, Skrivarlinjen och Sång- och Teaterlinjen möts och arbetar tillsammans i korta projekt.