Kulturparaplyets projektår

Gymnasienivå

21 augusti 2017- 29 maj 2018.

Undervisningen är avgiftsfri. För material, kopiering och studiebesök betalar du 2 500 kr per termin.

Studierna bedrivs på heltid. Utöver det egna projektet medverkar också alla deltagare i arbetet med gemensamma redovisningar, temadagar etc.

Ansök senast 15 maj 2017.

Bifoga en projektbeskrivning på c:a ½ A4. Skolan kallar sedan till intervju där projektet presenteras.

Sista ansökningsdagen har passerat och vi behandlar nya ansökningar i mån av återbud.

För att göra din ansökan klicka på "ansök" och skapa därefter ett konto på Folkhögskolornas Mina Sidor. (Samma konto gäller för alla folkhögskolor.)
Får du ingen bekräftelse från no-replay@schoolSoft.se att ansökan är mottagen kontakta skolan 08-445 39 000 eller info@sundybergsfolkhogskola.se.

Magnus Carlbring
magnus.carlbring@sundbyberg.fhsk

Övrig info

Kulturparaplyets Projektår

Har du en idé till ett projekt inom kulturområdet? Film. Teater. Sång. Roman. Diktsamling. Eller något där genrer korsas och bryts? Sök vårt projektår!

Sök enskilt eller som grupp. Syftet med året är att ge deltagarna möjlighet att fördjupa och färdigställa sina projekt. I kursen ingår obligatorisk handledning samt moment som kommer att ge dig kunskaper om den kreativa processen och hur ett projekt kan utvecklas.

Kursen vänder sig till sökande med utbildning/erfarenhet inom sång, teater, film eller skönlitterärt skrivande. Vi ser också gärna projekt där flera av dessa konstformer samverkar.

Välkommen!

Magnus Carlbring: skrivprojekt