SchoolSoft

Sundbybergs Folkhögskola söker en vikarierande teaterlärare på deltid

september 18, 2019 | aktuellt, Lediga tjänster

Ett av Sveriges roligaste undervisningsjobb är ledigt. Sång och Teaterlinjen vid Sundbybergs Folkhögskola söker en vikarie. Vår teaterlärare Ulrika Ellemark går på föräldraledighet i november och nu söker vi dig som kan arbeta deltid mellan den 4 november 2019 till och med den 1 juni 2020. Vi ser gärna att du är utbildad teaterpedagog och/eller skådespelare.

Kompetenskrav: Utbildad Teaterpedagog/ och eller Skådespelare
Kompetens i Sång, Dans och Produktionsarbete är meriterande.
Omfattning: 45% semestertjänst
Månadslön

Sundbybergs Folkhögskola ligger i Rissne, Sundbyberg ca 20 minuter från Stockholms centrum. Sundbybergs Folkhögskola är en mötesplats för människor från olika kulturer med olika erfarenheter och bakgrund. Erfarenhetsutbyte, ökad förståelse och respekt mellan människor är särskilt viktigt för oss. Sundbybergs Folkhögskola har sina lokaler i ett äldre hus med folkhögskoleanda. Här finns ett stort bibliotek, en ateljé för kreativa aktiviteter och ett trevligt skolfik. Skolan har en interkulturell, humanistisk och skapande inriktning. Sundbybergs folkhögskola har ca 270 deltagare. Vi är politiskt,religiöst och fackligt obundna, vår huvudman är Folkuniversitetet.

För att du ska trivas hos oss är det en fördel om du är intresserad av samhällsfrågor och har ett stort intresse av att arbeta utifrån ett interkulturellt perspektiv. Ett av vår skolas viktigaste uppdrag är att främja demokratiska processer. Du behöver ha ett stort engagemang när det gäller att hitta individuella lösningar till olika deltagare utan att ge avkall på grupptillhörighet och gemenskap med andra.

Intresserad?

Då är du välkommen att skicka din ansökan till oss så snart som möjligt och senast den 4 oktober 2019. Ansökan skickas till marc.harding@sundbyberg.fhsk.se Vi kommer ha löpande intervjuer och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista datumet. Så skicka in din ansökan omgående.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till rektor Pethra Bixo Larsson, på telefon 072-2713071.